Визиты и информация
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
 
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Аккредитация журналистов в парламенте 

Европейский обозреватель

Integritatea este Libertate

Парламентаризм в Республике Молдова
Государственные власти и учреждения
 
Обращения граждан
ПРОЗРАЧНОСТЬ ПРИНЯТИЯ РЕШЕНИЙ > Рабочие встречи
Рабочие встречи

În atenția organizațiilor neguvernamentale din Republica Moldova

11.05.2016

Участники: Lista membrilor grupului de lucru pentru identificarea noilor mecanisme de consolidare a cooperării guvernării cu sectorul asociativ.
Program RU

Urmare a ședinței comune de lucru între Parlament, Guvern și Societatea Civilă, care a avut loc pe data de 27 aprilie a.c., s-a decis instituirea unui grup de lucru format din reprezentanții Secretariatului Legislativului, Cabinetul Prim-ministrului și organizațiilor neguvernamentale, care va avea drept scop identificarea noilor mecanisme de consolidare a cooperării guvernării cu sectorul asociativ.

Grupul este deschis pentru toți cei care vor să se implice activ în procesele decizionale, atât la nivel legislativ, cît și executiv.

În acest context, doritorii de a face parte din acest grup de lucru pot expedia un mesaj la următoarele adrese electronice: irina.serebreanschi@parlament.md Secretariatul Parlamentului RM; alexeibuzu@gmail.com Consiliul ONG; andronache.al@gmail.com Platforma pentru Egalitate de Gen

Lista membrilor grupului de lucru, ședințele organizatorice și alte documentele aferente vor fi plasate pe site-ul Parlamentului la rubrica Transparența Decizională, pe site-ul Guvernului și pe site-ul Consiliului Național al ONG-urilor.

Direcția informațional-analitică

Заявления
Речь Председателя Парламента Республики Молдова Зинаиды ГРЕЧАНЫЙ на завершении весенне-летней сессии 2019
Речь Председателя Парламента Республики Молдова Зинаиды ГРЕЧАНЫЙ на завершении весенне-летней сессии 2019
Календарь
1 марта 2021 г.
На выбранную дату нет ни одной записи
Принятые законодательные акты
 
   Разработка веб-страницы Парламента Республики Молдова была проведена благодаря «Программе поддержки демократии», финансируемой Европейским Союзом и осуществляемой Советом Европы