Visiting and information
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Accreditation of journalists in Parliament

Observator European

Integritatea este Libertate

Parliamentary development in the Republic of Moldova
 
Relații cu cetățeanul
Civil society > Working meetings
Working meetings

Lansarea procesului de elaborare a Planului de acțiuni privind deschiderea parlamentară

8/28/2017

Participants:

În atenția reprezentanților societății civile

Agenda
Pe parcursul ultimilor ani, Parlamentul Republicii Moldova în calitatea sa de organ reprezentativ al poporului și unica autoritate legislativă a statului, întreprinde eforturi considerabile pentru a deveni o instituție transparentă, accesibilă și responsabilă față de cetățenii pe care îi reprezintă.
 
În continuarea activităților deja realizate, Parlamentul Republicii Moldova, Vă invită la evenimentul de lansare a procesului de elaborare a Planului de acțiuni privind deschiderea parlamentară care va avea loc la data de 12 Septembrie, 2017 începînd cu ora 15.00, în incinta clădirii Parlamentului, Sala Europei.
 
Evenimentul respectiv este primul din seria de activități planificate în contextul elaborării Planului de acțiuni privind deschiderea parlamentară și are scopul de a aduce la masa comună de discuții a tuturor factorilor interesați de activitatea Parlamentului și care își doresc să susțină și să contribuie cu propriile idei și propuneri la eforturile Parlamentului de a deveni o instituție deschisă, transparentă, responsabilă, incluzivă și aproape de cetățean.
 
În acest context, Rugăm respectuos delegarea reprezentantului organizației Dumneavoastră pentru a participa în cadrul activităților de elaborare a Planului sus-menționat, precum și remiterea informației privind numele, prenumele și datele de contact (telefon,e-mail) ale persoanei delegate la adresele nina.catirev@parlament.md și gheorghe.ursoi@gmail.com pînă la data de 10 septembrie, 2017.
 
Vă rugăm să țineți cont de faptul că pentru o organizare eficientă a evenimentului, accesul în incinta Parlamentului se va permite doar în baza confirmării prealabile a participanților pînă la data indicată.
 
Anexat se remite Agenda evenimentului, precum și o informație succintă privind inițiativa Deschiderii Parlamentare. Pentru orice informații adiționale puteți contacta pe dna Nina Catîrev la adresa nina.catirev@parlament.md sau telefonul 820-215 și dl Gheorghe Ursoi la adresa gheorghe.ursoi@gmail.com sau la telefonul 060779179.
 
 

 

 

 

Declarations
Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova Zinaida GRECEANÎI la încheierea sesiunii de primăvară-vară 2019
Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova Zinaida GRECEANÎI la încheierea sesiunii de primăvară-vară 2019
Agenda
Friday, September 18, 2020
At the moment there are no records for the selected date
Last legislative acts adopted
 
   The Moldovan Parliament’s website design was supported by the “Democracy Support Programme in Moldova" – an initiative financed by the European Union and implemented by the Council of Europe