Vizite și informare
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Acreditarea jurnaliștilor la Parlament

Observator European

Integritatea este Libertate

 
Relații cu cetățeanul
TRANSPARENȚA DECIZIONALĂ > Reuniuni de lucru
Reuniuni de lucru

În atenția organizațiilor neguvernamentale din Republica Moldova

14.11.2016

Participanţi: Ședință pentru crearea Grupului de lucru privind revizuirea Strategiei de dezvoltare a societății civile
Fotografii: photo
Program

În scopul consolidării cooperării dintre societatea civilă și Parlament și pentru realizarea prevederilor art.4 a Hotărârii Biroului Permanent al Parlamentului Republicii Moldova nr.18 din 29.07.2016 se anunță organizarea primei ședințe pentru crearea grupului de lucru responsabil de revizuirea Strategiei de Dezvoltare a Societății Civile 2012-2015. Grupul de lucru va fi constituit din reprezentanții fracțiunilor parlamentare, funcționari din cadrul Secretariatului Legislativului, Cancelariei de Stat, Ministerelor de profil, precum și a organizațiilor neguvernamentale interesate de a participa în acest proces.

Prima ședință a grupului de lucru va avea loc vineri, 18 noiembrie 2016, începând cu orele15:00, în Sala Europei, clădirea Parlamentului RM. În acest context, reprezentanții societății civile, care pot oferi expertiză în domeniu și sunt interesați să participe la lucrările grupului de lucru menționat, sunt rugați să confirme participarea lor până la data de 17 noiembrie a.c., la numărul de telefon 0(22)268 196 sau prin e-mail dia@parlament.md.

Declaraţii
Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova Zinaida GRECEANÎI la încheierea sesiunii de primăvară-vară 2019
Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova Zinaida GRECEANÎI la încheierea sesiunii de primăvară-vară 2019
Agenda
Ultimele acte legislative adoptate
 
   Pagină web realizată cu asistenţa Uniunii Europene şi Consiliului Europei prin "Programul pentru susţinerea democraţiei"