Visiting and information
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Accreditation of journalists in Parliament

Parliamentary development in the Republic of Moldova
 
Relații cu cetățeanul
Civil society > Working meetings
Working meetings

În atenția organizațiilor neguvernamentale din Republica Moldova

10/27/2016

Participants: Prima ședință a Grupului de lucru pentru a analiza propunerile societății civile cu scopul modificării unor acte legislative referitoare la transparența în procesul decizional
Photos: photo
Agenda

În conformitate cu art.3 a Hotărârii Biroului Permanent al Parlamentului Republicii Moldova nr.18 din 29.07.2016, privind consolidarea cooperării dintre Parlament și societatea civilă în cadrul procesului decizional, Președintele Parlamentului Andrian Candu prin Dispoziția DDP/C-1 nr.8 din 30.09.2016, a creat un Grup de lucru pentru analiza propunerilor societății civile cu scopul modificării unor acte legislative referitoare la transparența în procesul decizional, constituit din toate fracțiunile și grupurile parlamentare, reprezentanți ai societății civile, Secretariatului Parlamentului și Ministerului Justiției.

În dată de 26 octombrie a.c. Grupul de lucru menționat s-a convocat în prima ședință, prezidată de Președintele Parlamentului Andrian Candu.

În cadrul ședinței s-a decis ca până la 15 noiembrie a.c., membrii Grupului de lucru și toți cei interesați de procesul decizional, să înainteze propuneri legislative pentru a asigura mai multă transparență procesului decizional, care urmează a fi inițiate ca proiecte legislative, a fi dezbătute la nivelul comisiilor și adoptate de Parlament în timp optim. Grupul de lucru își va desfășura activitatea până la sfârșitul lunii decembrie a anului curent.

Direcția informațional - analitică

Declarations
Discursul președintelui Parlamentului Andrian Candu la închiderea sesiunii de toamnă a Parlamentului
Discursul președintelui Parlamentului Andrian Candu la închiderea sesiunii de toamnă a Parlamentului
Agenda
Last legislative acts adopted
An error has occurred.
Error: Last legislative acts adopted is currently unavailable.

 
   The Moldovan Parliament’s website design was supported by the “Democracy Support Programme in Moldova" – an initiative financed by the European Union and implemented by the Council of Europe