Visiting and information
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Accreditation of journalists in Parliament

Parliamentary development in the Republic of Moldova
 
Relații cu cetățeanul
Secretariat of the Parliament > Human resources
Posturi vacante / Stagii

 

 

Programul de stagii în

Parlamentul Republicii Moldova

 

Pentru al patrulea an, consecutiv, Secretariatul Parlamentului organizează Programul de stagii în Parlamentul Republicii Moldova, care oferă stagiarilor  oportunități în aprofundarea cunoştinţelor teoretice acumulate în perioada de studii, precum și implicare directă în activitatea autorității legislative.  

           Urmare a procedurii de admitere la Programul de stagii pe perioada sesiunii  ordinare a Parlamentului, patru stagiari își vor dezvolta abilitățile practice pentru realizarea obiectivelor programului dat.

Programul de stagii va derula în trei etape: etapa de iniţiere,  la care stagiarul se va familiariza  cu  specificul activității instituției și subdiviziunii la care a aplicat.

În cea de-a doua etapă - etapa de implicare activă în activitatea subdiviziunii, stagiarul va fi implicat în procesul de desfășurare a activităților preconizate, conform  Agendei stagiului.

În ultima săptămînă a Programului de stagii - etapa de raportare şi evaluare privind participarea la acest program, stagiarul va întocmi un Raport privind realizarea  obiectivelor  Programului  de stagii.   

La finalul Programului, stagiarii vor primi  Certificat de  realizare a stagiului în cadrul Parlamentului Republicii Moldova.

 

 

Declarations
Discursul președintelui Parlamentului Andrian Candu la închiderea sesiunii de toamnă a Parlamentului
Discursul președintelui Parlamentului Andrian Candu la închiderea sesiunii de toamnă a Parlamentului
Agenda
Last legislative acts adopted
 
   The Moldovan Parliament’s website design was supported by the “Democracy Support Programme in Moldova" – an initiative financed by the European Union and implemented by the Council of Europe