Visiting and information

Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova

Parliamentary development in the Republic of Moldova
 
Relații cu cetățeanul
Parliamentary Foreign Relations > Official visits
Official visits
Filter Criteria
Visit Type:  
Data    Calendar  
     Calendar
 
Participare la cea de-a 48-a Reuniune a Comisiei pentru chestiuni economice, comerciale, tehnologice și ecologice a APCEMN.
Participare la cea de-a 48-a Reuniune a Comisiei pentru chestiuni economice, comerciale, tehnologice și ecologice a APCEMN. la Tbilisi, Georgia.
Participarea la vizita de lucru a Grupului parlamentar de prietenie Republica Moldova – Ungaria la Adunarea Națională a Ungariei.
Participarea la vizita de lucru a Grupului parlamentar de prietenie Republica Moldova – Ungaria la Adunarea Națională a Ungariei. Budapesta, Ungaria.
Vizită de lucru a delegației Comisiei politică externă și integrare europeană la Senatul Republicii Cehe
Vizită de lucru a delegației Comisiei politică externă și integrare europeană la Senatul Republicii Cehe. la Praga, Republica Cehă.
Participarea la ședința de lucru privind textul proiectului de Cod Administrativ, organizată de fondul german IRZ, Hannover.
Participarea la ședința de lucru privind textul proiectului de Cod Administrativ, organizată de fondul german IRZ. Hannover, Republica Federală Germania.
Participarea la Conferința Internațională Parlamentară „Integration and Desintegration of the European Union The European Perspective for South-East-Europe”, organizată de către Fundația Social Democrată, Friedrich Ebert Stiftung (FES)
Participarea la Conferința Internațională Parlamentară „Integration and Desintegration of the European Union The European Perspective for South-East-Europe”, organizată de către Fundația Social Democrată, Friedrich Ebert Stiftung (FES). Dubrovnik, Republica Croația.
Vizită de monitorizare a alegerilor parlamentare din Republica Armenia, în cadrul grupului de observatori din partea AIP CSI.
Vizită de monitorizare a alegerilor parlamentare din Republica Armenia, în cadrul grupului de observatori din partea AIP CSI. Erevan, Republica Armenia.
Declarations
Discursul Președintelui Parlamentului Andrian Candu în cadrul ședinței de încheiere a sesiunii de primăvară a Parlamentului
Discursul Președintelui Parlamentului Andrian Candu în cadrul ședinței de încheiere a sesiunii de primăvară a Parlamentului
Agenda
Sunday, April 30, 2017
At the moment there are no records for the selected date
Last legislative acts adopted
 
   The Moldovan Parliament’s website design was supported by the “Democracy Support Programme in Moldova" – an initiative financed by the European Union and implemented by the Council of Europe