Vizite și informare
Buletin Parlament Info
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Acreditarea jurnaliștilor la Parlament

 
Relații cu cetățeanul
Actualitate > Ştiri
Ştiri
AGENDA parlamentară pentru miercuri, 14 martie 2018

ora 10.00 - Comisiile parlamentare se vor convoca în ședințe / Parlamentul Republicii Moldova. 

ora 10.00 - Comisia economie, buget și finanțe va audia informația privind reabilitarea drumurilor din contul fondurilor interne și externe, aflate în gestiunea Guvernului / biroul 114, Parlamentul Republicii Moldova. 

ora 10.00 - Comisia economie, buget și finanțe va audia raportul auditului performanței ”Sunt gestionate în mod eficient și eficace mijloacele financiare ale Fondului rutier în vederea asigurării dezvoltării infrastructurii rutiere de calitate”/ biroul 114, Parlamentul Republicii Moldova. 

ora 10.00 - Comisia securitate națională, apărare și ordine publică va audia autoritățile de resort privind siguranța în trafic (organizarea și funcționarea sistemului automatizat de supraveghere a circulației rutiere ”Controlul traficului”, securitatea în trafic, statistici, măsuri de prevenire și combatere a accidentelor rutiere) / biroul 915,  Parlamentul Republicii Moldova. 

ora 13.00 - Comisia protecție socială, sănătate și familie, în parteneriat cu Platforma parlamentară națională și regională a Rețelei globale de combatere a tuberculozei, organizează audieri publice la subiectul ”Mobilizare globală și angajamentele în domeniul combaterii tuberculozei. Abordări multisectoriale de redresare a situației în Republica Moldova” / Sala Europei, Parlamentul Republicii Moldova. 

ora 15.00 - Parlamentul găzduiește inaugurarea expoziției ”Sub cer străin. Locuitorii Lituaniei în lagărele și locurile de exil din URSS. Anii 1940 - 1958”, organizată de Ambasada Lituaniei în Republica Moldova și realizată de Muzeul Victimelor Genocidului din cadrul Centrului de Cercetare a Genocidului și Rezistenței Populației Lituaniei / holul de la etajul II, Parlamentul Republicii Moldova. 

Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova 

Declaraţii
Discursul Președintelui Parlamentului Andrian Candu în cadrul ședinței de încheiere a sesiunii de primăvară a Parlamentului
Discursul Președintelui Parlamentului Andrian Candu în cadrul ședinței de încheiere a sesiunii de primăvară a Parlamentului
Agenda
22 martie 2019
Pentru data selectată, la moment nu este nici o înregistrare
Ultimele acte legislative adoptate
 
   Pagină web realizată cu asistenţa Uniunii Europene şi Consiliului Europei prin "Programul pentru susţinerea democraţiei"