Визиты и информация
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
 
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Аккредитация журналистов в парламенте 

Европейский обозреватель

Integritatea este Libertate

Парламентаризм в Республике Молдова
Государственные власти и учреждения
Обращения граждан
Актуально > Пресс-релизы
Сообщения для прессы
Președintele Comisiei parlamentare de anchetă a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Letonia în Republica Moldova.
05.11.2019 Întrevederea dlui Igor MUNTEANU, președintele Comisiei Economie, buget și finanțe, cu E.S. dl  Uldis MIKUTS, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Letonia în RM.
Chișinău, 6 noiembrie 2019 – Președintele Comisiei parlamentare de anchetă pentru analiza privatizărilor și concesionărilor din perioada 2013-2019, Igor Munteanu a avut o întrevedere cu E.S. dl. Uldis Micuts, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Letonia în Republica Moldova.
 
E.S. dl.Uldis Micuts, s-a arătat interesat de activitatea Comisiei de anchetă C51 cu privire la investigarea modului de scoatere din posesia Statului a activelor Î.S. “Aeroportul International Chișinău”(AIC), și a privatizării Î.S. ”Air Moldova”, dar și a etapei de recuperare a bunurilor publice.
 
Printre subiectele importante s-a discutat despre Legea de-offshorizării, investițiile în domeniul tehnologiilor avansate și Zonele Economice Libere din Republica Moldova, și mai nou cazul ZEL Bălți.
 
Președintele, Igor Munteanu, a menționat că, Comisia Economie, Buget și Finanțe, pe care o conduce, lucrează la actualizarea cadrului legislativ privind detoxifierea economiei și creșterea atractivității Republicii Moldova pentru investitorii străini.
 
La finele întrevederii, Igor Munteanu a mulțumit E.S. dl. Uldis Micuts, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Letonia și a ținut să sublinieze interesul constant al Republicii Moldova pentru extinderea și diversificarea relațiilor bilaterale, care ar spori transferul de experiență la subiectele de interes comun.
 
Comisia Economie, Buget și Finanțe
mso-bidi-font-weight:bold">

Back to all RU
Заявления
Речь Председателя Парламента Республики Молдова Зинаиды ГРЕЧАНЫЙ на завершении весенне-летней сессии 2019
Речь Председателя Парламента Республики Молдова Зинаиды ГРЕЧАНЫЙ на завершении весенне-летней сессии 2019
Календарь
<Январь 2020 г.>
ПнВтСрЧтПтСбВс
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789
21 января 2020 г.
На выбранную дату нет ни одной записи
Принятые законодательные акты
 
   Разработка веб-страницы Парламента Республики Молдова была проведена благодаря «Программе поддержки демократии», финансируемой Европейским Союзом и осуществляемой Советом Европы