Vizite și informare
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Acreditarea jurnaliștilor la Parlament

Observator European

Integritatea este Libertate

Relații cu cetățeanul
Actualitate > Comunicate de presă
Comunicate de Presă
Parlamentul a participat, pentru al treilea an consecutiv, la Orășelul European

 

11.05.2019 Cortul informativ al Parlamentului în cadrul Orășelului European 2019 
 
Chișinău, 11 mai 2019 – Parlamentul a participat, pentru al treilea an consecutiv, la Orășelul European cu un cort informativ.
 
La standul Parlamentului oamenii, ajutați de funcționari din cadrul Secretariatului Legislativului, au lăsat mesaje și petiții pentru deputați, precum și au discutat cu parlamentarii prezenți la eveniment. Totodată, cetățenii, ghidați de funcționarii Parlamentului, și-au programat vizite de informare în Legislativ. 
 
Standul Parlamentului a găzduit, în acest an, expoziția de fotografii a fotografilor acreditați la Parlament. Imaginile surprind momente inedite din viața politică a țării, de la diverse evenimente și acțiuni desfășurate la Parlament. 
 
În spațiul special amenajat pentru copii, micii vizitatori au pictat, au rezolvat puzzle-uri și s-au distrat, fiind ghidați de un grup de voluntari. De asemenea, vizitatorii și-au testat cunoștințele despre activitatea parlamentară la câteva runde de quiz-uri. 
 
Pe tot parcursul zilei, vizitatorii au fost așteptați la stand cu premii-surpriză și materiale informative.
 
Parlamentul Republicii Moldova participă la evenimentele organizate cu ocazia Zilei Europei începând cu anul 2017. Orășelul European este organizat tradițional de către Delegația UE în Republica Moldova, în parteneriat cu autoritățile publice și misiunile diplomatice acreditate în țara noastră. 
 
Parlamentul va participa cu un cort informativ și în Orășelul European din Cahul pe data de 18 mai. 
 
 
 
Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

 

 

Înapoi spre toate
Declaraţii
Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova Zinaida GRECEANÎI la încheierea sesiunii de primăvară-vară 2019
Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova Zinaida GRECEANÎI la încheierea sesiunii de primăvară-vară 2019
Agenda
5 iunie 2020
Pentru data selectată, la moment nu este nici o înregistrare
Ultimele acte legislative adoptate
 
   Pagină web realizată cu asistenţa Uniunii Europene şi Consiliului Europei prin "Programul pentru susţinerea democraţiei"