Visiting and information
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Accreditation of journalists in Parliament

Observator European

Integritatea este Libertate

Parliamentary development in the Republic of Moldova
 
Relații cu cetățeanul
Latest news > Press releases
Press releases
Biroul permanent a aprobat ordinea de zi a ședințelor plenare pentru următoarea perioadă
13.06.2018 Ședința Biroului Permanent
 
Chișinău, 13 iunie 2018 – Biroul permanent al Parlamentului a aprobat, în ședința de astăzi, ordinea de zi a ședințelor plenare pentru perioada 14 – 22 iunie curent.
 
Deputații vor examina cele cinci candidaturi pentru numirea în funcția de membru al Consiliului pentru prevenirea și eliminarea discriminării și asigurarea egalității.
 
Plenul Parlamentului va dezbate proiectul de lege privind Concepția națională de dezvoltare a mass-media și cel de modificare a Codului audiovizualului al republicii Moldova. Totodată, deputații vor examina proiectul pentru ratificarea Acordului dintre Guvernul Republicii Moldova și Organizația Mondială a Turismului (UNWTO) cu privire la organizarea celei de-a treia Conferințe Globale privind Turismul Vinicol a UNWTO.
 
Vor fi examinate amendamentele propuse la un șir de proiecte, aflate în lectura a doua. Între acestea proiectul de modificare a Legii fondurilor asigurării obligatorii de asistență medicală, a Legii bugetului asigurărilor sociale de stat, proiectul cu privire la promovarea ocupării forței de muncă, Legea privind organizarea și funcționarea Comisiei naționale pentru consultări și negocieri colective.
 
Pe ordinea de zi mai figurează câteva proiecte pentru modificarea și  completarea Codului Contravențional al Republicii Moldova, precum și privind completarea și modificarea unor acte legislative.
 
Parlamentul se va convoca în ședință plenară joi, 14 iunie, începând cu ora 10.00.

Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova
 

Back to all
Declarations
Discursul Președintelui Parlamentului Andrian Candu în cadrul ședinței de încheiere a sesiunii de primăvară a Parlamentului
Discursul Președintelui Parlamentului Andrian Candu în cadrul ședinței de încheiere a sesiunii de primăvară a Parlamentului
Agenda
Friday, May 24, 2019
At the moment there are no records for the selected date
Last legislative acts adopted
 
   The Moldovan Parliament’s website design was supported by the “Democracy Support Programme in Moldova" – an initiative financed by the European Union and implemented by the Council of Europe