Visiting and information
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Accreditation of journalists in Parliament

Parliamentary development in the Republic of Moldova
 
Relații cu cetățeanul
Latest news > Press releases
Press releases
Deputatul Sergiu Sîrbu participă la Baku, la o conferință internațională

13-14.03.2018 Sergiu Sîrbu la Conferința de la Baku

Chișinău, 13 martie 2018 – Deputatul Sergiu Sîrbu, șeful delegației Parlamentului la AP OSCE, participă la Conferința internațională privind rolul parlamentarilor în intensificarea cooperării economice și legăturilor culturale de-a lungul Drumului Mătăsii. 

Conferința constă dintr-o sesiune plenară și 3 panele de discuții despre consolidarea cooperării economice și a relațiilor comerciale, facilități de transport și logistică, promovarea dialogului și a schimburilor comerciale. Sergiu Sîrbu urmează să țină un discurs în cadrul conferinței. După dezbateri, evenimentul se va încheia cu semnarea Declarației de la Baku. 

Conferința are loc la Baku, Republica Azerbaidjan, în perioada 13-14 martie 2018. Evenimentul este organizat în comun de Parlamentul Republicii Azerbaidjan (Milli Mejlis) și Grupul AP OSCE pentru Susținerea Drumului Mătăsii.

Grupul AP OSCE pentru Susținerea Drumului Mătăsii a fost instituit în 2017, în calitate de platformă pentru a promova beneficiile economice și comerciale, a dezvolta coridoarele de transport, a consolida dialogul politic și cultural în regiunea OSCE, în conformitate cu normele dreptului internațional. 

Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

 

Back to all
Declarations
Discursul președintelui Parlamentului Andrian Candu la închiderea sesiunii de toamnă a Parlamentului
Discursul președintelui Parlamentului Andrian Candu la închiderea sesiunii de toamnă a Parlamentului
Agenda
Thursday, December 13, 2018
At the moment there are no records for the selected date
Last legislative acts adopted
 
   The Moldovan Parliament’s website design was supported by the “Democracy Support Programme in Moldova" – an initiative financed by the European Union and implemented by the Council of Europe