Visiting and information
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Accreditation of journalists in Parliament

Parliamentary development in the Republic of Moldova
 
Relații cu cetățeanul
Latest news > Press releases
Press releases
Lansarea unei noi structuri a Parteneriatului Estic

12 - 13.03.2018 Marian Lupu la lansarea noii structuri a Parteneriatului Estic, Buxelles

Chișinău, 12 martie 2018 – Astăzi, la Bruxelles, are loc evenimentul de lansare a noii structuri a Parteneriatului Estic. Parlamentul Republicii Moldova este reprezentat la eveniment de către deputații Marian Lupu, șeful delegației parlamentare la AP EURONEST, copreședinte al AP EURONEST și Dumitru Diacov, membrul delegației parlamentare la AP EURONEST. 

În deschiderea reuniunii, participanții la eveniment vor fi salutați de Comisarul European pentru Politică de Vecinătate și Negocieri pentru Extindere, Johannes Hahn, care se va referi la importanța Parteneriatului Estic reînnoit în furnizarea de rezultate în beneficiul oamenilor. Reuniunea va cuprinde două panele de discuții: ”Perspectivele și provocările pentru un angajament reînnoit față de Parteneriatul Estic”, ”Proprietate, incluziune și diferențiere – așteptările pentru Parteneriatul Estic în urma Summitului de la Bruxelles”. 

Cel de-al 5-lea Summit al Parteneriatului Estic, desfășurat la Bruxelles în noiembrie 2017, a aprobat o agendă ambițioasă pentru următorii ani, cu un accent deosebit pe consolidarea rezilienței comune și obținerea unor rezultate tangibile pentru cetățeni. 

Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

 

Back to all
Declarations
Discursul președintelui Parlamentului Andrian Candu la închiderea sesiunii de toamnă a Parlamentului
Discursul președintelui Parlamentului Andrian Candu la închiderea sesiunii de toamnă a Parlamentului
Agenda
Thursday, December 13, 2018
At the moment there are no records for the selected date
Last legislative acts adopted
 
   The Moldovan Parliament’s website design was supported by the “Democracy Support Programme in Moldova" – an initiative financed by the European Union and implemented by the Council of Europe