Visiting and information
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Accreditation of journalists in Parliament

Parliamentary development in the Republic of Moldova
 
Relații cu cetățeanul
Latest news > Press releases
Press releases
Prima ședință a sesiunii de primăvară 2018
08.02.2018 Intonarea imnului la deschiderea primei ședințe plenare din 2018
 
Chișinău, 8 februarie 2018 – Parlamentul Republicii Moldova se întrunește, astăzi, în prima ședință plenară a sesiunii de primăvară 2018.
 
Tradițional, noua sesiune a început cu intonarea Imnului de Stat de către elevii Liceului republican de muzică ”Ciprian Porumbescu” din capitală.
 
Pe parcursul acestei zile, deputații vor examina structura și efectivul-limită a Autorității Naționale de Integritate și candidatura unui nou judecător al Curții Supreme de Justiție. Pe ordinea de zi mai figurează proiectul de lege cu privire la organizațiile de creditare nebancară, ratificarea Acordului dintre Republica Moldova și Guvernul Republicii Azerbaidjan privind cooperarea în domeniul militar, modificări și completări la Legea privind fondul piscicol, pescuitul și piscicultura, Legea cadastrului bunurilor imobile, Legea comunicațiilor electronice, precum și demisia deputatului Iurie Leancă.
 
Totodată, vor fi reexaminate Legea cu privire la Depozitarul central unic al valorilor imobiliare, Legea pentru modificarea și completarea Codului muncii și Legea nr. 248 pentru modificarea și completarea unor acte legislative.
 

Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Back to all
Declarations
Discursul președintelui Parlamentului Andrian Candu la închiderea sesiunii de toamnă a Parlamentului
Discursul președintelui Parlamentului Andrian Candu la închiderea sesiunii de toamnă a Parlamentului
Agenda
Friday, January 18, 2019
At the moment there are no records for the selected date
Last legislative acts adopted
 
   The Moldovan Parliament’s website design was supported by the “Democracy Support Programme in Moldova" – an initiative financed by the European Union and implemented by the Council of Europe