Visiting and information
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Accreditation of journalists in Parliament

Parliamentary development in the Republic of Moldova
 
Relații cu cetățeanul
Latest news > Press releases
Press releases
Republica Moldova participă la primul Forum de Asociere care se desfășoară la Kiev
13.11.17 Forumul de Asociere
 
Kiev, 13 noiembrie 2017 - Deputatul Valeriu Ghilețchi participă, în perioada 13-14 noiembrie, la Forumul de Asociere (Association Exchange Forum) ce se desfășoară la Kiev. Președintele Grupului Parlamentar Popular European reprezintă Parlamentul Republicii Moldova în calitate de vicepreședinte al Comisiei politică externă și integrare europeană.
 
La eveniment, Valeriu Ghilețchi va avea o intervenție în cadrul căreia va prezenta poziția instituțiilor de stat în raport cu implementarea Acordului de Asociere cu UE, dar și experiența Republicii Moldova în legătură cu acest proces.
 
De asemenea, Moldova este reprezentată la Kiev și de noul secretar al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, Daniela Morari, dar și de expertul în politică externă și Integrare Europeană, Iulian Groza.
 
Forumul reprezintă un schimb de experiențe vizavi de procesul de implementare a Acordului de Asociere cu UE. La eveniment participă reprezentanții statelor din cadrul Parteneriatului Estic Plus - Moldova, Georgia și Ucraina.
 
Grupul Parlamentar Popular European

 


Back to all
Declarations
Discursul președintelui Parlamentului Andrian Candu la închiderea sesiunii de toamnă a Parlamentului
Discursul președintelui Parlamentului Andrian Candu la închiderea sesiunii de toamnă a Parlamentului
Agenda
Last legislative acts adopted
 
   The Moldovan Parliament’s website design was supported by the “Democracy Support Programme in Moldova" – an initiative financed by the European Union and implemented by the Council of Europe