Visiting and information
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Accreditation of journalists in Parliament

Parliamentary development in the Republic of Moldova
 
Relații cu cetățeanul
Latest news > Press releases
Press releases
Prima sesiune ordinară a anului 2017 s-ar putea încheia la 31 iulie curent

Chișinău, 12 iulie 2017 - Biroul Permanent va propune Parlamentului un proiect de hotărâre pentru încheierea primei sesiuni ordinare din 2017 la 31 iulie curent. 

Tot astăzi la ședința Biroului Permanent a fost votat proiectul ordinei de zi a ședințelor în plen pentru 13-21 iulie. Deputații vor examina în următoarele săptămâni proiectul legii contabilității, proiectul privind activitatea băncilor, un proiect de modificare a legislației care vizează indemnizațiile pentru incapacitatea temporară de muncă și alte prestații sociale, rapoartele privind exacutarea bugetelor asigurărilor sociale de stat pentru 2016, și a fondurilor asigurării obligatorii de asistență medicală, precum și alte acte legislative. 

Săptămâna aceasta Parlamentul se va întruni în ședințe plenare la 13 și 14 iulie curent, începând cu ora 10.00. Transmisiunea în direct a ședinței poate fi urmărită pe site-ul Parlamentului, precum și pe canalul de https://www.youtube.com/c/Parlamentul Republicii Moldova a Legislativului.  

Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova


Back to all
Declarations
Discursul președintelui Parlamentului Andrian Candu la închiderea sesiunii de toamnă a Parlamentului
Discursul președintelui Parlamentului Andrian Candu la închiderea sesiunii de toamnă a Parlamentului
Agenda
Last legislative acts adopted
 
   The Moldovan Parliament’s website design was supported by the “Democracy Support Programme in Moldova" – an initiative financed by the European Union and implemented by the Council of Europe